Founders Festival, 3/2022

image

CzechFounders FESTIVAL 2022 je úspěšně za námi!

Zúčastnilo se přes 60 českých Founderek a Founderů, proběhlo 12 workshopů offline po Praze i online, zapojili se skvělí speakeři z řad founderů a dalších zkušených profíků. Témata workshopů vzešli z aktuálních potřeb komunity a akci jsme zakončili společnou večeří účastníků a speakerů v restauraci HongKong v Karlíně, kde jsme se 3 roky zpět poprvé na Founders večeři setkali.

Díky Tereza Machackova (Deepnote) a Jiri Necas (Productboard) za praktické téma “Navigating hiring at startups”, Daniel Franc (ex-Google) za téma "OKRs", Jan Brabec (Deloitte) za nahlédnutí do "Alternative Financing", Richard Malovic (Whalebone) za praktické sdílení zkušenosti z raisování Series A, Jiri Jambor (FutureSales) za téma "Základní obchodní strategie v online prostoru", Daniela Sedloňová (Google) nám poradila, jak zvládat stres, Ondřej Zemek (Sparring) mluvil o tom jak správně vyjednat Term Sheet, Pavol Cobirka (Whalebone) předával zkušenosti s vybudováním a spolehlivým řízením distributed sales teamu po celé planetě a mnohé další!

Podnikání nejde bez svobody, bezpečí a stabilního prostředí. Proto veškerý výtěžek z Festivalu, tj. 60 000Kč, pošleme na účet ukrajinské ambasády. Děkujeme!

A těšíme se na další Festival!

Festivalová setkání:

image
image
image
image
image
image